Yhteystiedot

Tiedustelut ja ajanvaraus

Anne Mäkelä
044 0150266


Soita ja kysy lisää

Tuotteet

CALLUSAN – vaahtovoidetuotesarja 

callusan-vaahtovoiteet.jpg

Vaahtovoide on riittoisa ja helppokäyttöinen jalkojenhoitotuote jokapäiväiseen käyttöön. Se imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Saatavana  125 ml ja 40 ml pulloissa, pikkupullo on kätevä mm. aloitus pakkauksena, mukana matkalla tai lahjaksi.

Callusan Hydro - Tuote on hajusteeton, kosteuttava voidevaahto kuivalle ja halkeilevalle iholle. Sisältää 5% ureaa, joka sitoo kosteutta ja kuljettaa sitä syvempiin ihokerroksiin. Steariinihappo suojaa ihoa.

Callusan Extra - Tuote on hajusteeton, erityisvalmiste kuivan ja sarveistuneen ihon hoitoon. Soveltuu erityisesti diabeetikoille. Auttaa estämään ihovaurioiden syntyä. Sisältää 10% ureaa Saatavana myös jalkapyyhkeinä.

Callusan Vital - Mietotuoksuinen, A- ja E-vitamiinia sisältävä normaalin ihon hoitovoide. Auttaa ihosolujen uusiutumista. Sopii normaalille jalkojen ja säärien iholle. Sisältää jojobaöljyä.

Callusan Fresh - Antiperspirantti, estää hajunmuodostusta ja ennaltaehkäisee jalkasilsaa. Erityisen hyvä hikoileville ja kosteille jaloille. Hento sitruksen tuoksu. Saatavana myös jalkapyyhkeinä.

Callusan Vinum - Tuote on hajusteeton, väsyneille ja turvonneille jaloille. Erittäin suositeltavaa käyttää yhdessä tukisukkien kanssa Sopii myös diabeetikoille.

Callusan Forte - Tuote on hajusteeton ja väriaineeton, ihoa kosteuttava voidevaahto erityisesti vaikeiden kovettumien ja halkeilevan ihon hoitoon. Soveltuu myös diabeetikoille. Sisältää suurimman ureapitoisuuden 25 %. Sisältää myös ihon kosteutta, joustavuutta ja notkeutta palauttavaa avokadoöljyä

Callusan jalkapyyhkeet

jalkapyyhkeet.jpg

Pyyhkeet ovat jalkojen vaivaton puhdistus, hoitava, ja kosteuttava ihon hoito. Kätevä ennen hoitoa, matkoilla, mökillä, diabeetikon päivittäiseen jalkahygieniaan ja ihon kosteuttamiseen, urheilusuoritusten jälkeen. Myös varpaidenvälit saa pyyhkiä Callusan kosteuspyyhkeillä.

EXTRA - Tuote on hajusteeton, ihoa hoitava ja kosteuttava. Vähentää mikrobi infektion riskiä iholla.
FRESH - Vähentää hikoilun hajuhaittoja, vastustaa sieni-infektioita, virkistävä, jalkoja raikastava vaikutus, mieto sitrustuoksu.

 

Peclavus/podolog - jalkavoiteet

Sopivat myös diabeetikolle

Lampaanvilla

Varvasvälihautumien hoitoon ja ihohautumien ennaltaehkäisyyn

Itsehoitotuotteet

mm. nivelsuojat, vaivasenluun suojat, varpaan erottajat, päkiäpehmusteet

Tuotteita tilaan asiakkaan tarpeen mukaan.